Home Vježbe Članci Intervjui Oglasi Nogotenisfacebook

24.5. na stadionu Maksimir održan je prvi Coerver® Coaching Play like the stars kamp. Na kampu je sudjelovalo ukupno 60 igrača i 20-ak trenera iz Zagreba, ali i drugih gradova. Tako smo toga dana na Maksimiru mogli vidjeti igrače i trenere iz Dinama, Zagreba, Lokomotive, Trnja, Šparte Elektre, Maksimira, Segeste, Slunja i još mnogih drugih klubova. Kamp se sastojao od 2 treninga, jednog predavanja za igrače i trenere, te jednog za roditelje. Cijeli kamp bio je koncipiran prema modelu poznatih igrača današnjice, kao što su Messi, Ronaldo, Gareth Bale, Xavi, itd. Na treninzima nas je Leonidas Kouvaras, tehnički direktor Coerver® Coaching Grčka, poučavao potezima i stilu igre koji obilježavaju neke od ovih igrača i njihovih ekipa, a na predavanju Renato Pirša, tehnički direktor Coerver® Coaching Srbija, video

prikazima kako to izgleda u igri. Nakon drugog treninga održano je i predavanje za roditelje na temu “Kako biti roditelj nogometaša”. 

Zanimljivi i zabavni treninzi, nasmijana lica trenera, djece i njihovih roditelja bila su glavna obilježja cijeloga događaja. Strast prema nogometu svih sudionika došla je do izražaja i toga dana.

Coerver® Coaching Hrvatska u suradnji s GNK Dinamom na najbolji način prezentirali su cijeli projekt i pokazali svoje vrijednosti s ciljem poboljšanja kvalitete rada s mladim igračima. Do kraja godine Coerver® Coaching Hrvatska planira napraviti turneju Play like the stars kampova u više gradova diljem Hrvatske, pokrenuti svoju akademiju, te organizirati dvodnevni seminar za trenere pod nazivom Youth diploma na kojem će glavni predavač biti Scott Wright, tehnički direktor Coerver® Coaching UK.

 

Nadamo se kako ćemo u svome radu u Hrvatskoj pomoći mnogim igračima i trenerima da ostvare potencijal u svojim nogometnim putevima i prije svega uživaju u ovom sportu.

 

 

Slike: facebook Totalni Nogomet

 

 

Video:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Neki ljudi vjeruju da je nogomet pitanje života ili smrti. Vrlo sam razočaran sa takvim stavom. Uvjeravam vas da je on puno, puno važniji od toga."

-Bill Shankly, menadžer FC Liverpoola


 

 

Dječji nogomet