Home Vježbe Članci Intervjui Oglasi Nogotenisfacebook

U četvrtak, 07.05., Coerver® Coaching Hrvatska održala je predstavljanje u prostorijama škole nogometa GNK Dinamo Zagreb. Prezentacija je održana pred petnaestak Dinamovih trenera i službenih osoba, a vodili su je Coerver® Coaching  direktor poslovnog razvoja, Michael Smith, i tehnički direktor Coerver® Coaching Hrvatska, Ante Bašić. Na prezentaciji je bilo riječi o metodi općenito i o tome na koji način surađuje s klubovima i savezima u svijetu. Coerver® Coaching svjetska je metoda broj 1 za učenje nogometnih vještina i edukaciju trenera. Njen osnivač, Wiel Coerver, prozvan “nogometnim Einsteinom”, proučavao je tehniku tadašnjih velikih igrača, kao što su Pele, Cruyff, Rummenigge i pokušavao ju prenijeti na mlade igrače. Njegovi suradnici, Alf Galustian Charlie Cooke, 1984. dobili su ekskluzivno pravo širenja

Coerverove metode pod nazivom Coerver® Coaching. Danas Coerver® Coaching ima licence u preko 40 zemalja članica FIFA-e, surađivao je sa savezima Njemačke, Francuske, Japana, Engleske, klubovima poput Real Madrida, Manchester Uniteda, Arsenala, Bayern Munchena i još mnogim drugima.

 

 

24.05.2015. na stadionu Maksimir održat će se prvi Coerver® Coaching kamp pod nazivom “Play like the stars”. Radi se o jednodnevnom kampu koji se sastoji od 2 treninga (4 h obuke) za djecu s naglaskom na trening model svjetskih nogometnih zvijezda - Messi, C. Ronaldo, Robben, Van Persie, itd., i 2h edukacije za trenere i roditelje. Gost predavač na kampu biti će Renato Pirša, tehnički direktor Coerver® Coaching Srbija, a za treninge će biti zadužen Leonidas Kouvaras, tehnički direktor Coerver® Coaching Grčka.

Nogometna škola Dinamo sa zadovoljstvom je odslušala prezentaciju i nada se da će organizacija kampa za trenere i igrače pridonijeti kontinuiranom educiranju ne samo njihovih trenera, već trenera iz grada Zagreba i regije, u području rada s najmlađim kategorijama. 

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje na kampu i iz prve ruke vide svjetski broj 1. Sve informacije možete pronaći na www.totalni-nogomet.com.

 

 

 

 

 

"Neki ljudi vjeruju da je nogomet pitanje života ili smrti. Vrlo sam razočaran sa takvim stavom. Uvjeravam vas da je on puno, puno važniji od toga."

-Bill Shankly, menadžer FC Liverpoola


 

 

Dječji nogomet