Home Vježbe Članci Intervjui Oglasi Nogotenisfacebook

Nakon dosta velikog uspjeha Performance Akademije i brojke od 60 igrača koji svakoga vikenda treniraju po svjetskoj metodi br. 1, Coerver® Coaching Hrvatska odlučila je napraviti korak dalje. 17.01.2016. (nedjelja) s radom započinje i nova Coerver® Coaching  Akademija za dječake i djevojčice koji svakodnevno žele trenirati i učiti nogomet po ovoj metodi. Lokacija je ista- Držićeva 102 (igralište NK Posavina), ali za razliku od Performance Akademije, osim terena s umjetnom travom koristit ćemo i dva velika travnata terena.

Coerver® Coaching  Akademija usmjerena je isključivo na kompletan razvoj igrača; VJEŠTINA (tehničko usavršavanje i samopouzdanje), BRZINA (povećanje fizičke brzine, brzine razmišljanja i

fokusa), INTELIGENCIJA (preuzimanje odgovornosti i donošenje odluka), DUH (unaprjeđenje stava i razvoj ličnosti igrača), te SNAGA (unaprjeđenje etike i discipline). Osim nogometnih, vjerojatno ste uočili i neke životne vještine… 

Treniramo utorkom, četvrtkom i petkom od 18:00-19:15 s limačima i zagićima i od 19:15-20:30 s mlađim i starijim pionirima. Radimo u grupama od po najviše 12 igrača što omogućava  individualni pristup svakome. Svakih 6 mjeseci provodit će se detaljna testiranja sa svrhom efektivnijeg praćenja razvoja.

Igrači Coerver® Coaching  Akademije mlađi od 11 godina neće se natjecati u službenim ligama, kako bi se s njih skinuo nepotreban pritisak natjecanja i osvajanja bodova, te se posvetilo nogometnom napretku. Prijateljske utakmice protiv Coerver® Coaching  Akademija drugih država (Srbija, Italija, Mađarska, Njemačka, Engleska, Švicarska, itd.), domaćih i stranih klubova, te povremeni turniri biti će naša prilika za odmjeravanje snaga s drugim momčadima.

Coerver® Coaching i adidas® globalni su partneri već 27 godina, te u suradnji s njima nudimo rad s najkvalitetnijom i najmodernijom opremom današnjice. Svaki polaznik Akademije moći će ostvarivati popuste na sve nogometne artikle u adidas® dućanima Ilica, Arena Centar i Footbal Mania.

 

 

Roditelji ne brinite, nismo ni vas zaboravili! Od sredine ožujka pripremili smo i vama aktivnosti. Pošto se nalazimo neposredno u blizini nasipa kod Mosta mladosti, angažirali smo stručnjake iz adidas škole trčanja koji će u terminima održavanja treninga s vašom djecom biti na raspolaganju i za održavanje vaše forme. Budite uzor svojoj djeci i pokažite im važnost bavljenja fizičkom aktivnošću u svakoj životnoj dobi. Izađite iz kafića i pravac na trčanje na nasip!

Za one koji nisu baš veliki fanovi trčanja imamo i drugu opciju. Mislite li da je lako trenirati nogomet? Dokažite nam! Jednom tjedno nudimo i vama treniranje po Coerver® metodi. Da vidimo možete li vi izvesti isto što i vaša djeca. Umjesto dobacivanja s out linija i davanja “dobronamjernih” savjeta zasučite rukave i pokažite nam kako se to radi! Coerver® Coaching Hrvatska obećava kako nijedan vaš potez neće završiti na youtube-u pod kategorijom “funny football”.

Budimo saveznici u njegovanju talenata i života mladih nogometaša! Postanite i Vi dio Coerver® Coaching obitelji i trenirajte po metodi koju koriste Arsenal, Bayern Munchen, Real Madrid, Manchester City i još mnogi drugi. Ispunite prijavnicu i pridružite nam se u jednoj novoj i zanimljivoj nogometnoj i sportskoj priči.

Sve ostale informacije vezane za Akademiju možete dobiti na brojeve telefona 098/1873-228 (Ante Bašić) i 091/5712-431 (Dino Bartoluci).

 

Prijavnica 

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec

 

 

 

"Neki ljudi vjeruju da je nogomet pitanje života ili smrti. Vrlo sam razočaran sa takvim stavom. Uvjeravam vas da je on puno, puno važniji od toga."

-Bill Shankly, menadžer FC Liverpoola


 

 

Dječji nogomet